Bockbränning och DDOS

Gävle kommun har satts på den globala kartan av kampen mellan bockens överlevnad och brännarna. Varje år påminns vi om att kampen pågår och nästan varje år upplever vi crescendot när den står i ljusan låga. Som alla marknadstrick så tenderar man ju att vilja krida upp kranen ett snäpp eller två så det inte blir slentrian och i år såg vi exempel på detta. Webkamerorna blockerades genom en DDoS attack. Inte för att jag tror att det sker någon väl genomtänkt lastdelning och finns extensiv redundans i deras set-up, men håll med om att det finns en klar vinnare här: Gävle kommun!

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
How does this post make you feel?
  • Excited
  • Fascinated
  • Amused
  • Bored
  • Sad
  • Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *