Flädertest

image

Familjen Berg har genomfört ytterligare jämförande produkttester, denna gång Flädersaft. Björnekulla Aningen diskret doft, bra färg. Vi vuxna tyckte att denna var överlägsen i smak. Balanserad. Torfolk gård Mustig doft, färgtonen går aningen mycket mot urinprov, verkar gjord på äkta fläder, ekologisk. Vi vuxna tyckte denna var sötsliskig – några av barnen var mer förlåtande. Önos Tämligen luktfri alternativt kemisk, ganska blek färg som vi dock gillade. Vi vuxna tyckte denna smakade kemikalier, barnen mera förlåtande. Resultat: Björnekulla 34 p, Torfolk 22p och Önos 31. Kommentar: med ett mindre sött recept hade fördelarna med ekologisk odling och äkta fläder gett Torfolk en klar fördel – den dofftade fantastiskt men om den smakar sirap hjläper det inte. Som det var nu tror jag den funkar bra till drinkar. Önos kändes syntetisk men var i övrigt ganska mellanmjölk. Björnekulla smakade bäst – bra flädersmak, lagom sötma men luktade mesigt – så blir det kanske om man baserar drycken på fläderextrakt. Svärmors hemmagjorda hade inte inkommit i tid för att delta 😉

Thanks for rating this! Now tell the world how you feel - .
How does this post make you feel?
  • Excited
  • Fascinated
  • Amused
  • Bored
  • Sad
  • Angry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *